Omschrijving

Plan Koster ligt aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden. Op het terrein waar voorheen Tuincentrum Koster was gevestigd, verschijnt een nieuwe wijk met diverse types woningen in verschillende prijsklassen. Uiteraard zijn er diverse opties mogelijk. 

De nieuwe woonwijk wordt ruim opgezet. De stijl van de woningen is modern, rustiek en herbergt landelijke kenmerken. Het zorgt voor een karakteristieke dorpse uitstraling. Het gevarieerde aanbod bestaat uit 38 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklasen:

  • 8 semi-bungalows, waarvan 2 vrijstaand en 6 geschakeld
  • 10 twee-onder-één-kapwoningen
  • 6 drie-onder-één-kapwoningen
  • 14 rij- en eindwoningen

Alle woningen worden gebouwd met een BouwGarant garantie. Parkeren gebeurt in de wijk zelf, er is voldoende ruimte gecreëerd voor de auto’s van de toekomstige bewoners. Naast deze woningen, worden er ook 22 appartementen gerealiseerd in het nieuwbouwplan. De wijk ligt dicht bij scholen en diverse voorzieningen en iedereen zal zich hier straks dan ook thuis voelen.

De appartementen worden gebouwd voor een woningcorporatie, die ze zal verhuren. Berg Makelaardij uit IJsselmuiden zorgt voor de verkoop van de overige woningen.